Carlo de Boer verlaat per 1 januari Mediahuis Radio, het moederbedrijf van onder andere 100% NL, Radio Veronica, SLAM! en Sublime. Nu is hij nog algemeen directeur en bestuurder. Carlo geeft na zestien jaar het stokje door aan Tom Klerkx.

Carlo de Boer: “Nadat wij vorig jaar ons bedrijf RadioCorp aan Mediahuis hebben verkocht, ben ik gevraagd om nog een periode te blijven om het nieuwe radiobedrijf mede op te bouwen. Mediahuis Radio staat er inmiddels dusdanig voor dat deze opdracht klaar is. Ik ben ontzettend trots op onze radiostations en op mijn geweldige collega’s.”

Tom Klerkx is momenteel CEO Radio Mediahuis Groep en bestuursvoorzitter Mediahuis Radio. “Ik wil Carlo bedanken voor het harde en fijne werk dat hij heeft verricht om de opstart van Mediahuis Radio mogelijk te maken”, aldus Tom. “Carlo is al jarenlang één van de meest succesvolle ondernemers in de Nederlandse radiowereld, met een sterke track record. Ik ben dan ook blij dat we hebben kunnen samen werken om de fundamenten van Mediahuis Radio in Nederland te leggen.”

Herbert Visser blijft actief in zijn directiefunctie bij Mediahuis Radio.

Foto: Mediahuis Radio